Mütevazı kapüşonlu yüzde yüz pamuklu nefes alabilir hoodie, gardırobunuzdaki en moda parça olmayabilir, ancak en rahat ve pratik olanlardan birisidir. Bu nedenle, sıcak tutan ve bol kesimli bu giysi, herkesin sahip olması gereken modern bir giyim ürünüdür. Rahat olduğu kadar şık bir görünüm için hoodie, doğru parçalarla birleştirildiğinde ortaya mükemmel bir kombin çıkar. Bu kapüşonlu sweatshirt tarzı giysi, genellikle gündelik giyim veya spor giyim için tercih edilir.

İnsanların genellikle eşofmanlarla eşleştirdiği hoodie, vücuda oturan bir bel bandı ve ısıyı hapsetmek için manşetler ile hem rahat hem de sıcak tutan koruyucu bir dış giyim parçasıdır. Bol ve yüzde yüz pamuk dokumadan imal edildiği için rahat ve kısıtlayıcı değildir. Ek olarak, kapüşon başı soğuk havalarda sıcak tutmak veya yağmurdan korumak için kullanılabilir. Pek çok modelde, ayrıca ön kısımda kullanıcının eşyalarını taşımak veya ellerini sokması için kullanabileceği büyük cepler bulunur.

Hoodie Neden Popüler Bir Giysi?

 

Soru şu ki hoodieyi tüm dünyada popüler yapan benzersiz özellikler nelerdir? Bu soruyu cevaplamak için geçmişinin farkında olunması gerekir. Hoodienin en eski giyim ürünlerinden biri olduğunu bilmek sizin için şaşırtıcı olabilir. Eski olsa da moda endüstrisinin büyük bir yeniliğidir. 1930'larda ABD'nin soğuk fabrikalarında çalışan işçiler üniforma olarak kapüşonlu giysiler giyerdi. 1970'den beri kapüşonlu giysiler, moda oldu ve artık tüm dünyada gardıropların önemli bir parçası halini aldı.

Hoodie popülaritesinin bir başka nedeni de, kadın veya erkek tarafından giyilebilecek en rahat kıyafet olmasıdır. Bu nedenle popülerlik kazanır ve basic tişört gibi en trend giyim öğesi olarak kabul edilirler. Erkek, kadın, genç veya yetişkin olsun herkesin tercihi bu ürün, insanların onu en rahat ve çok yönlü bir giyim öğesi olarak gördüğünden beri, son birkaç yılda popülerlik kazanmıştır.  Mevsim ne olursa olsun giyilir. Sıcak veya soğuk, her gardırop için temel bir kıyafet haline gelmiştir.

Hoodie, dolabının sade ve çok yönlü görünmesini sağlamak isteyenler için ideal giyim parçalarından birisidir. Kişinin havalı ve şık görünmesini sağlayan bu giysi, ayrıca bir kişiliğe çekici bir görünüm katar. Stil ve renk çeşitliliği nedeniyle zahmetsiz göz alıcı bir görünüm verir. Diğer giyim ürünlerine göre hoodie, daha az maliyetlidir ve yıkanması daha kolay ve daha az zaman alıcıdır. Yüzde yüz pamuklu hoodie, konfor ve stilin mükemmel birleşimidir.

Hoodie Popülerliğinin Ardındaki Diğer Nedenler

 

Bazı resmi ve özel günler dışında herhangi bir vesileyle giyilebilen Hoodie, şık ve rahat bir görünüm için spor ayakkabılarla eşleştirilmiş kot veya ceket gibi öğelerle kombinlenebilir. Hoodie popülerliğinin ardındaki diğer bazı nedenler şunlardır:

·        Soğuk günlerde sıcaklık hissi sağlamak için mükemmel bir kıyafettir.

·        Dünyanın çoğunlukla soğuk olan diğer bölgelerine seyahat ederken yanınızda götürebilirsiniz.

·        Giydiğiniz kıyafeti değiştirmeye gerek kalmadan istediğiniz kumaşın üzerine giyebilirsiniz.

·        Evde veya tembel hafta sonlarında giyildiğinde rahatlık, sıcaklık, şıklık ve yumuşaklık hissi verir.

·        Yürüyüşe çıkarken çok kullanışlıdır. Harekete engel teşkil etmez.

·        Kot pantolon, şort veya haki gibi diğer giysilerle kolayca kombinlenebilir. Okula ya da markete giderken giymek için kullanılabilir.  Ayakkabı, bot, terlik ile giymek tercihinize kalmıştır. Her zaman olağanüstü görünür.

·        Spor tutkunlarını şiddetli yağmur, soğuk ve rüzgârdan korur.

·        Kişiselleştirilmiş baskılar ve tasarımlar eklenerek çok yönlü görünebilir.

·        İşletmeler tarafından promosyon amaçlı kullanılabilir.

White&Simple yüzde yüz pamuklu ve yüzde yüz organik pamuklu ürünleri, nefes alabilen, çevre dostu ve kalın bir kumaşa sahiptir. 3 iplik örme tekniğine sahip bu ürünlerde şardonlama yapılmaz. Ürünlerimiz, önceden yıkandığı için yıkama talimatlarına uyularak yıkandığı takdirde asla çekme yapmaz. XS’dan 4XL’a kadar geniş beden yelpazesinde sunulan ürünlerimiz, unisextir. Ürünlerimizin üretiminde kullanılan malzemeler sertifikalı, güvenli ve organik olduğundan insan sağlığı açısından risk oluşturmaz.