Mükemmel tişört arayanların sorunu, aralarından seçim yapabilecekleri çok farklı türleri olmasıdır.  Düzinelerce marka, yüzlerce stil, çok çeşitli kumaş türleri ve yeni karışımlar arasında sıralanacak çok şey vardır. Mutlaka, nasıl oldu da mütevazı tişört, bu kadar karmaşık hale geldi? diye soruyorsunuzdur. Giyim sektöründeki çoğu sorunun cevabı gibi bu da, özel gereksinimlerin bir kombinasyonuna bağlıdır. Bu çok çeşitli türler arasında, pamuklu Tshirtler ise, en tercih edilendir.

Çünkü pamuk, yumuşak ve tahriş edici olmadığı için çoğu insan tarafından tercih edilir. Rahat, yumuşak, nefes alabilen, cilde nazik, yapışkan olmayan ve herhangi bir yöntemle özelleştirilebilen tişört isteniyorsa %100 pamuk tercih edilmelidir. Pamuklu tişört, güvenli olmaları yüzünden herkes tarafından popülerdir. Tişörtler için açık ara en yaygın ve popüler olan pamuk, pamuk bitkisinin tohum kabuğundan elde edilen doğal ve kabarık bir bitkisel elyaftır.

Tişörtlerinizin çoğu muhtemelen yüzde yüz pamuklu, yüzde yüz organik pamuklu veya kısmen pamukludur. Sonuçta, pamuk hayatımızın dokusudur. Aynı zamanda pamuklu tişört, hipo alerjeniktir, bu da kaşıntı açısından büyük bir artıdır. Bir doku olarak pamuk, tarih öncesi zamanlara kadar uzanır. Pamuklu tişörtler, temel gardırop öğesi olarak kitlesel çekiciliğe sahip dayanıklı, klasik ve çok yönlü giysilerdir.

Pamuklu Tişörtlerin Farklı Türleri Nelerdir?

 

Pamuk, günlük kullanım için ideal olan rahat bir dokumadır. Ömürleri pamuk tarlalarında başlayan bu tişörtler, aynı zamanda nispeten ucuz maliyetli olarak da göze çarpar. Giyimde kullanılan çeşitli pamuklu dokuma türleri vardır ve her biri, birbirinden biraz farklıdır. Bu türleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·        Pamuk liflerinin iplik haline getirilmeden önce özel olarak işlenmesiyle üretilen penye pamuklu

·        Çevreyi etkilemeyecek şekilde minimum gübre ve böcek ilacı kullanımıyla yetiştirilen pamuktan üretilen organik pamuklu

·        Mevcut en yüksek pamuk kalitesi olarak kabul edilen ve son derece yumuşak ve dayanıklı ekstra uzun liflerden oluşan pima pamuklu

·        Pamuk ipliklerinin sürekli olarak bükülmesi ve inceltilmesiyle elde edilen çok ince halkalı pamuklu

·        Hafif topaklı gibi görünen bir dokuma olan şantuklu pamuklu

Yüzde Yüz Pamuktan Müşteriye Kaliteli Ürün

 

White&Simple, yüzde yüz pamuk ve organik pamuktan imal edilmiş ürünleri ile sektörünün öncü firmalarındandır. Tüm ürünlerinde geniş beden aralığı sunan firmamızın kaliteli tişörtleri, yıkandıktan sonra bile ölçülerini korur ve çekme yapmaz. Başta basic olmak üzere erkek, kadın ve unisex pamuklu Tişört modelleri ile firmamız, değerli müşterilerine daima en iyisini sumayı hedefler. Firmamız ürünleri, muhtemelen satın alabileceğiniz en temiz pamuktan üretilen ürünlerdir.