Kişinin enerjisine etki eden faktörler arasında giyilen kıyafetlerin rolü büyüktür. Kadın olsun erkek olsun kişinin, içinde rahat ettiği ve kendisini hem şık hem de güvende hissettiği kıyafetler, enerjinin yüksek olmasını sağlar. İyi bir enerji demek mutluluk ve özgüven demektir. Mevsimlik uzun kollu ve yüzde yüz organik pamuklu tişörtler de bu giysiler arasındadır. Bu tişörtler, gündelik hayatta rahatlıkla giyilir. Aynı zamanda bu ürün, çok fazla efor sarf edilecek zamanlarda da konforlu olmayı sağlayan giysilerdendir.  

Aslında sadece soğuk veya serin havalarda değil, hemen hemen her mevsim tercih edilen bu pratik ve kurtarıcı ürün, hırka, mont veya ceket taşımak istemeyenler için idealdir. Yüzde yüz organik pamuk uzun kollu tişört,  bedeninizin içinde rahat bir biçimde nefes almasını sağlar. Elbette bu durumu etkileyen en önemli unsur, üretildiği organik pamuk materyalidir. Herkesin gardırobunda mutlaka olması gereken bazı giysiler vardır. Bu giysilerden birisi de, özellikle organik uzun kollu tişörtlerdir.

Organik Pamuklu Uzun Kollu Tişört Modelleri

 

Her tarza uyarlanabilen ve kombinlenebilen organik pamuklu uzun kollu tişört,  basic bir ürün olduğu için asla modası geçmez. Yüzde yüz organik pamuk uzun kollu tişört, satın alındığı için asla pişmanlık duyulmayan ve sürekli kullanılabilecek olan giysilerdendir. V yaka, yuvarlak yaka, derin V yaka ve boğazlı yaka modelleri bulunan bu organik tişörtler, kullanım rahatlığıyla birlikte insan sağlığını da olumlu anlamda etkiler. Hızlı bir şekilde teri emme özelliğine sahip oldukları gibi hiçbir biçimde cildi tahriş etmezler ve fazlasıyla dayanıklıdırlar.

Uluslararası standartları karşılayan organik tarım pamuğundan üretilen White&Simple firmamızın organik uzun kollu tişört modelleri, ürün özel örme tekniği ve kumaş ile üretilmiştir. Bu yüzden, formunu koruyan ürünlerdir. Hem üzerinize rahat oturur hem de hareket özgürlüğü sağlarlar. Yıkandığında çekme olasılığı düşük olan bu ürünü, firmamızda hemen hemen her bedeni mevcuttur. Çevreye zarar vermeden üretilen tişört modellerimiz arasından, kendinizi en iyi hissettirecek bir model mutlaka vardır.

Sosuz Şıklığın Adı Organik Pamuklu Uzun Kollu Tişört

 

Süper yumuşak, zarif stil ve inanılmaz kalite. İşte bu özellikler, White&Simple firmamızın rahatlık için tasarlanan ve uzun süre dayanacak şekilde üretilen organik uzun kollu tişört özelliklerindendir. Sonsuz bir şıklığın adı olan yüzde yüz organik pamuklu uzun kollu tişörtlerimiz, aynı zamanda hem cilt hem de çevre dostudur. White&Simple, zarafet ve sadeliğin bir arada bulunabileceği tek adrestir. Organik pamuklu uzun kollu tişört satın almak için en önemli nedenler şunlardır:

 

·        Organik pamuk, hipoalerjenik olduğundan özellikle hassas ciltlerde alerjik reaksiyonlara neden ve egzama gibi tahrişlere neden olmaz.  

·        Organik pamuk, yumuşaktır ve daha uzun süre dayanır çünkü elle toplanma şekli, lifin uzunluğunun ve kalitesinin korunması anlamına gelir.

·        Pamuğu organik olarak üretmek, gelişmekte olan ülkelerdeki tarım işçileri için genellikle daha ucuzdur çünkü pahalı pestisit satın almak zorunda kalmazlar.

·        Organik pamuk tarımında, kimyasallar kullanılmadığından hava kirliliği olmaz.

·        Organik pamuğun büyümesinde ve üretiminde toksik kimyasallara yer olmadığı için bu kimyasalların su sistemine, içme suyuna ve nehirlere karışarak insanları, balıkları ve diğer su yaşamını etkilemesi söz konusu değildir.  

·        Kimyasalların toprağa sızarak kuru ve verimsiz hale gelme riski yoktur.