Basic tişört stili için modasının kolay kolay geçmeyeceği söylenebilir. Basic kelimesinin anlamı gibi basic tişörtler de esas, temel ve basit anlamlarından esinlenerek üretilir. Çok kolay kombinlenebilir olan basic tişörtlerin,  modanın temel parçalarından biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Basic bir tişört, eşofmanla, şortla, kotla, etekle kombinlenebilir ve basit bir şıklık isteyenler için bu düz renklerden oluşan tişörtler, ideal ürünlerdir.

Organik pamuklu basic tişört ise sürdürülebilir ve çevre dostu bir tarzda satın alınabilecek en uygun tişört çeşididir. Organik pamuk tişörtler, üretildiği pamuğun büyümesi için herhangi bir pestisit ve gübre gerektirmediği için çevre üzerindeki ekolojik etkiyi azaltırken, üstün yumuşak ve rahat bir giyim sağlar. Organik pamuk neredeyse her zaman normal pamuktan daha kalitelidir. Yüksek kaliteli liflerden yapılan ve özenle bir araya getirilen organik pamuktan imal tişörtler, sadece daha iyi hissettirmekle kalmaz.

Organik Pamuk Basic Tişörtlerin Daha İyi Olma Nedenleri

 

Sadece daha iyi hissettirmekle kalmayıp daha iyi bir görünüm de sağlayan organik pamuk tişört, aynı zamanda daha uzun süre dayanır ve sürdürülebilir bir gardırobun anahtarlarındandır. Yani, organik pamuğun avantajları sürdürülebilirlik, etik ve ekonominin ötesine geçer.

·        Organik pamuk, büyümek için normal pamuğa kıyasla  %62 daha az enerji kullanır. Ve aynı zamanda organik pamuk, %46'ya kadar daha az CO2 salar.

·        Organik pamuk, toprak verimliliğini etkilemeyen ve toprağın daha uzun süre sağlıklı kalmasını sağlayan alternatif doğal pestisitler ve gübreler kullanır.

·        Sentetik gübreler, pahalı GD tohumlar ve yoğun emek kullanımı olmadığı için organik pamuk üretmenin maliyeti de nispeten daha düşüktür.

·        Organik pamuğun geleneksel pamuğa göre daha iyi olmasının bir başka nedeni de, daha az su kullanmasıdır. Toprak kalitesini korur ve toprak erozyonunu sınırlar.

·        Organik pamuk tişörtler, normal pamuktan üretilenlerden daha iyidir çünkü çok daha sürdürülebilirdir.

·        Organik pamukta, kimyasal pestisitlerin diğer türlere zarar vermemesi daha çeşitli bir ekosistemin desteklenmesine yardımcı olur.

·        Organik pamuklu tişörtler, hassas ciltler için çok daha iyidir çünkü normal pamuk yetiştirmek ve üretmek için gereken sert kimyasallarla işlem görmez.

White&Simple ile Kaliteyi Satın Aldığınızdan Emin Olabilirsiniz

 

White&Simple firmamızdan satın aldığınız tişörtler ile kaliteyi de satın aldığınızdan emin olabilirsiniz.   Firmamız, kendiniz ve sevdikleriniz için benzersiz kadın, erkek ve ünisex ürünler sunar. Artık organik olalım ve çevre üzerindeki kötü etkiyi azaltmak için üzerimize düşeni yapalım. Şirketinizde, müzik grubunuzda, evinizde, sokakta giymek için benzersiz ürünler arıyorsanız, White&Simple sizinle çalışmaktan gurur duyar.

Moda yaratmak için kestirme yollar kullanmayan, çevre bilincine sahip ve etik bir giyim markası olan firmamız tişörtleri, %100 Sertifikalı doğal ve yumuşak organik pamuktan imal edilmiş olup her kesime hitap eden ürünlerdir. Sertifikalı organik pamuklu tişörtlerimiz bu nedenle cildiniz için çok daha iyidir. Firmamız size,  mükemmel stil ve kalite ile rahatlık vaat eder.