Giyim söz konusu olduğunda, kıyafetlerimizin tarzıyla ilgili olarak hepimizin kendi kişisel tercihleri ​​vardır.

Her zaman popüler olan organik pamuk basic tişört de çeşitli tarzlarda gelir ve farklı olan özelliklerden biri de kol tipidir. Tişört alışverişi yapılırken, kısa kollu veya uzun kollu arasında seçim yapmanız gerekir. Hem erkekler hem de kadınlar için tartışmasız en popüler olan, kısa kollu tişörtlerdir. Bu tişörtlere genellikle normal kollu tişört de denir. Kol boyu tipik olarak, dirseğe veya dirseğin hemen üstüne kadar uzanır.

 

Sıcak Havaların Vazgeçilmezi Kısa Kollu Organik Pamuk Basic Tişört Modelleri

 

Kısa kollu ve uzun kollu tişört arasında seçim yaparken mevsimin yanı sıra sıcaklığı da göz önünde bulundurmalısınız. Geleneksel görüş, sizi dışarısı sıcakken kısa kollu bir tişörtün daha iyi bir seçim olduğuna, dışarısı soğukken ise uzun kollu bir tişörtün daha iyi bir seçim olduğuna inanmanıza yol açar. Uzun kollu bir tişört ile soğuğa karşı daha fazla korumaya sahip olursunuz. Kollarınızı tamamen kapladığı için kollarınızı ve vücudunuzu soğuk hava ve sıcaklıktan korur.

 

Kısa kollu organik bir tişört ise kollarınızı açıkta bırakacağından sizi soğuktan korumak için gereken sıcaklıktan yoksun olabilir. Ancak yaz aylarında, sizi serinleterek daha yüksek bir konfor seviyesi sunabilir. Bu nedenle sıcak havaların vazgeçilmezi, kısa kollu organik pamuk tişört modelleridir. Kısa kollu organik tişörtler, güzel bir kombinle iş kıyafetleri için de kesinlikle uygundur. Bu tişört stiliyle ilgili harika olan şey, birçok durumda giyilebilmesidir.

 

Markete giderken giyilebilir, bir arkadaşla buluşmaya giderken giyilebilir, ofise veya gezmeye giderken giyilebilir, yürüyüşe çıkarken giyilebilir. Kısacası kısa kollu organik bir tişört, tüm senaryolarda işe yarar. V yaka ve bisiklet yaka modelleri bulunan kısa kollu organik pamuk tişörtler, White&Simple ayrıcalığı ile uygun fiyata temin edilebilir. Firmamız ürünleri, her bedene uygun üretilen ve üretimlerinde özel örme tekniği kullanılan ürünlerdir. Bedene iyi oturur ve hareket özgürlüğü sağlar.

 
Kısa Kollu Tişörtte Neden Organik Pamuk?

 

White&Simple firmamızın sadece kısa kollu tişört modelleri değil ürünlerinin hepsi yüzde yüz organik pamuk ile üretilmiştir.  Çünkü organik pamuk normal pamuktan daha iyidir. Daha iyi olmasının nedeni,  çok daha sürdürülebilir oluşudur.  Organik pamuk üretiminde, yerel yaşam alanlarını ve onu yetiştiren çiftçileri korumak için hiçbir kimyasal madde, gübre veya böcek ilacı kullanılmaz. Ayrıca üretimde, daha az su kullanılır. Bunlar dışında organik pamuğun tercih nedenlerinden bazıları şunlardır:

·        Toprak kalitesini korur.

·        Toprak erozyonunu sınırlar.

·        Daha az enerji kullanır.

·        Daha az CO2 salar.

·        Daha çeşitli bir ekosistemin desteklenmesine yardımcı olur.

·        GDO içermez.

·        Zararlılara daha dayanıklıdır.

·        Cilt dostudur ve bilhassa hassas ciltler için çok daha iyidir.

·        Çok daha etiktir.

·        Daha kaliteli ve dayanıklıdır.

·        Kolay kolay tüylenme yapmaz.

·        Nefes alabilirdir ve yıkandığında çekme yapmaz.