Tshirt, gardıroplarımızdaki rahatlığı ön planda tutan birkaç parçadan birisidir. Bu, gardırobun temelini oluşturan giysi, hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmez üst giyim ürünlerindendir. Basic tshirt modasının asla geçmeyeceği, herkesçe bilinen bir gerçektir. Pek çok insana hitap eden kumaş ve renge sahip klasik basic tshirtler, en klasik giyim ürünü olarak öne plana çıkar.  Her mevsime hitap eden bu ürünün kısa kollu modelleri, özellikle sıcak havalarda oldukça fazla tercih edilir.  

Kumaş pantolon, kot pantolon, şort, eşofman, etek üzerine rahatlıkla giyilebilen basic tshirt, kombinlenmesi kolay giysilerdendir. Harika bir basic tişört bulmak birkaç şeye dayanır. Bunlar, şekil, stil ve malzemedir. Çoğu tshirt, pamuktan yapılır veya en azından pamukla karıştırılır. Çoğu, organik pamuktan üretilir. Bu da onları çok daha nefes alabilir ve yumuşak yapar. Üretilen modellerde organik pamuklu kumaş yapısı, terlemeyi engeller. Aynı zamanda teri mükemmel şekilde emer.

Organik Pamuklu Basic Tshirt Modelleri

Gün içinde kişiye, rahat bir kullanım imkânı tanıyan organik pamuklu basic tshirt, kısa kollu ve uzun kollu modelleri ile karşımıza çıkar. Bu modellerin, yuvarlak yaka ve V yaka seçenekleri bulunur. Genellikle düz renk ve her cinsiyetten kullanıcıya hitap eden bu ürün, farklı bedenlerde üretilir. Herkes, ihtiyaç ve zevkine uygun beden seçenekleri bulabilir. Uzun kollu tişört seçenekleri, serin havalar için mükemmeldir. Kalın kumaş yapısı onu, mevsim geçişlerinde de rahatlıkla giyilebilecek bir ürün yapar. 

Giyim sektörünün vazgeçilmezi olması ile öne çıkan bu ürün, kazak, gömlek içine giymek için de kullanılabilir. Artık tshirtler, sadece rahatlık ve salaşlığın simgesi olarak görülmüyor. Moda anlayışının gelişmesi onu, birtakım resmi günlerde, iş ortamında da sıklıkla tercih edilen bir giysi kılıyor. Sade ve spor giysi olarak tanınan basic tshirt,  kendisinde hem tarz hem de spor bir hava yakalamak isteyenler için idealdir. Adeta kurtarıcı bir giysi niteliğinde olan organik pamuklu basic tshirt, çevre dostu özel bir üründür.

Sade ve Şık Tasarımları ile Organik Pamuklu Basic Tshirt Seçme Nedenleri

 

White&Simple basic tshirt modellerinde kullanılan pamuk, sadece %100 organik değildir. Aynı zamanda dünyanın en yumuşak, en uzun ömürlü, en güzel lifidir. Organik pamuklu basic tshirt sade ve şık tasarımları ile her zaman her kitleye hitap eden bir üründür. Organik pamuklu bir ürün seçme nedenleri, hem insan hem de gezegenimiz açısından büyük önem taşır. Uzun yıllar insanların sadece %100 organik pamuk kullanmalarının nedenleri arasında aşağıdaki faktörler sayılabilir:

 

·        İnsan açısından zararsızdır.

·        Geleneksel  pamuk, pestisit ve herbisit kullanır. Bu kimyasallardan bazıları, dünyanın en ölümcülleri arasındadır. Organik pamuk kullanmaz.

·        Hassas cilt, alerji ve kimyasal hassasiyeti olan kişiler için en iyi seçimdir.

·        Daha yumuşak ve daha dayanıklıdır. Lifleri zayıflatacak kimyasallar olmadan, daha az işlemden geçer. Giysileriniz daha iyi hissettirir, daha uzun süre dayanır ve kalıcı yumuşaklık sağlar.

·        Çiftçiler ve aileleri için daha iyidir. Toksik, kanserojen kimyasallardan uzaktır.

·        Güvenli ve düşük etkili boyalarla renklendirilir ve formaldehit gibi apre kimyasalları içermez.

·        Sera gazlarını önler.

·        Kimyasal kullanmadığından ölümcül kimyasalları su yollarından ve karadan uzak tutar.

·        Biyoçeşitliliği destekler.

·        Sentetik lifler yerine organik pamuğu seçtiğinizde, günlük çamaşır yıkama işleminizde su yollarına hiçbir mikro plastiğin girmemesini sağlarsınız. Ayrıca, organik pamuk tamamen biyolojik olarak parçalanabilir.