Moda dünyasını etkisi altına alan basic tişörtler, daima moda olan gündelik rahatlık ile sade şıklığı harmanlamak isteyenler için vazgeçilmezdir.  %100 organik bisiklet yaka tişört de bu vazgeçilmez ürünlerden birisidir. Herkesin gardırobunda bulundurması gereken bu tişört çeşidi, organik pamuktan üretildiği için süper rahat, yumuşak ve cilt dostu bir üründür. Uzun ve kısa kollu modelleri mevcut olan bisiklet yaka üst, günlük kullanım için mükemmeldir. Rahatlık için harika bir esneme özelliğine sahiptir.

Zararlı kimyasallar kullanılmadan ve sağlıklı toprak ve ekosistem oluşturacak şekilde yetiştirilen sertifikalı organik pamuktan üretilen bu ürün, çamaşır makinesinde etiket talimatlarına uyularak yıkandığı sürece asla çekme yapmaz. Hem kadın hem de erkek giyiminin vazgeçilmezi bisiklet yaka tişörtler, ebedi bir şıklık klasiğidir. Her pantolonla, şortla, eşofmanla, etekle mükemmel uyum sağlayan pratik ve konforlu bir parçadır.

%100 Organik Tişört Şıklığı

 

Hayattaki en iyi anlaşmalar her zaman kazan-kazandır. Şık satın alma seçimleri yapmak, rahatlığınız pahasına olmak zorunda değildir. Şık seçimler yapmak, mali durumunuzu zorlamak zorunda değildir. Aslında organik pamuk endüstrisi ne kadar verimli olursa, hepimiz ondan o kadar çok faydalanırız. White&Simple, erkekler ve kadınlar için gurur duyacağımız bir dizi organik pamuklu tişörtler ile şık ve rahat moda ürünleri sunar. Yüzde yüz organik pamuklu tişörtler, kalitesi ve rahatlığıyla bilinir.

White&Simple tişörtlerini inceleyen müşterilerimiz, kumaşın ne kadar yumuşak olduğu konusunda hemfikirdir. Özellikle %100 organik bisiklet yaka tişörtlerin popülaritesi tartışılmaz. Organik pamuğun nefes alabilirliği, bu ürünleri ideal kılar. Birçok kadın ve erkek, yalnızca organik giysiler satın alma konusunda ısrarcıdır ve gardıroplarına %100 organik tişörtler ile hem şıklık hem de rahatlık eklemekten heyecan duyar.

Organik Pamuklu Tişörtler Önemli mi?

 

Başta bisiklet yaka bir tişört olmak üzere bu ürünlerin nasıl göründüğü ve evde dinlenirken bile nasıl hissettirdiği konusunda hemen hemen herkes aynı görüştedir. İnce, hafif ve organik dokulu tişörtler, dayanıklıdır ve yıkamadan sonra boyut, şekil veya renk değiştirmez. Bunun nedeni, kullanılan yüksek kaliteli kumaş ve boya işlemidir. Sağlık veya çevresel kaygılar nedeniyle organik gıdaya geçiş yapıldığı herkesçe malum. Şimdi aynı şey, yüzde 100 organik pamuklu tişörtlerle de yapılmakta.

En iyi organik pamuklu tişörtleri giymek hem çevre, hem de bu tişörtleri üretenler ve giyen insanlar açısından daha sağlıklıdır. Organik gıda gibi, giyim için de çeşitli organik sertifika seviyeleri vardır. White&Simple tişörtleri, standartlara uygunluk anlamına gelen Global Organik Tekstil Standardı Sertifikasına (GOTS) sahiptir. Organik tişört satın almaya eden önem verilmeli? derseniz, aşağıdaki birkaç neden en önemlileridir:

·        Global Organik Tekstil Standardına göre organik pamuk, toprak erozyonunu %26 oranında azaltır.

·        Organik pamuk üretiminde Tehlikeli kimyasallar kullanılmadığı için toprağın bileşiminde değişiklikler oluşmaz ve toprağın doğal dengesi bozulmaz.

·        Organik tarım uygulamaları, toprağın verimliliğini yenileyebilir ve koruyabilir. Yararlı bakterileri koruyarak biyolojik olarak çeşitli tarımı desteklemeye yardımcı olurlar.

·        Organik tarım uygulamaları, aynı zamanda bu tarım bölgelerini vatanı olarak gören insan ve hayvan topluluklarının sağlığının korunmasına da yardımcı olur.

·        Organik pamuk tişörtler su tasarrufu sağlar.

·        Organik pamuklu tişört, GDO içermeyen pamuktan üretilir.

·        Organik pamuklu tişört üretimi fabrika işçilerini korur.

·        Organik pamuk tişört cilde zarar vermez.

·        Organik pamuklu tişört, iklim değişikliğiyle mücadeleye yardımcı olur.