Haftanın her gününde başvurulabilecek çok yönlü, dayanıklı, nefes alabilen, rahat ve terletmeyen bir üst giyim için organik kısa kollu tişört, vazgeçilmezler arasındadır. Hem kadınların hem de erkeklerin giymeyi sevdiği kısa kollu organik tişört, ister bisiklet yakaya ister V yakaya sahip olsun her stile mükemmel uyum sağlar. Güven veren bu ürünü, diğer kıyafetlerle eşleştirerek benzersiz kişisel bir tarz oluşturabilirsiniz. Kısa kollu organik tişört, özellikle sıcak havalarda rahat bir gün geçirmek için mükemmel bir seçimdir.

Organik kısa kollu tişörtlerinizi soğuk havalarda kot pantolon, etek ve bir ceket veya hırka ile ya da sıcak havalarda şortlarla kombinleyebilirsiniz. Hava nasıl olursa olsun, kısa kollu organik tişört ile rahat ama sofistike tarzınızı sergileyebilirsiniz. Tartışmasız, en popüler tişört modellerinden olan kısa kollu organik tişört, aynı zamanda çevre dostu bir üründür. Her zaman olduğu gibi, White&Simple tam bir güvenle her bedene uygun kısa kollu organik tişörtler sunar.

 

Kısa Kollu Tişört Üretiminde Organik Pamuğun Yeri

 

Hepimiz organik pamuğun çevre için daha iyi olduğuna inanıyoruz, ancak hakkında gerçekten ne kadar bilgiliyiz ve daha da önemlisi, ne kadar umursuyoruz? Geleneksel pamuklu tişört ya da organik tişört satın alma kararıyla karşı karşıyayken göz önünde bulundurulması gereken birkaç noktadan bir tanesi, pamuk üretiminde kullanılan pestisitler ve böcek ilaçlarının, mahsul yetiştirmek için kullanılan toprağı, soluduğumuz havayı ve içtiğimiz suyu kirletmesidir.

 

Bu kirleticilere maruz kalan hayvanların ölümleri her yıl milyonlarla ifade edilmektedir. Organik olmayan pamuğun küresel tüketimi, atmosfere yılda yaklaşık 220 milyon ton gibi büyük miktarlarda sera gazı salar. Organik olmayan pamuğun yetiştirilmesinin bize ve çevreye verdiği zarar çok büyüktür ve bizim ve gezegenimiz için gerçek bir tehdittir. Organik tişört satın almayı seçerek dünyadaki insanların, hayvanların ve doğal kaynakların sağlığını iyileştirdiğimizi unutmayalım.

 

Organik pamuk yetiştiricileri biyolojik çeşitliliği teşvik eder. Bunu, istenmeyen haşerelerin kontrolünde, zarar veren kimyasallara güvenmek yerine faydalı böcekleri kullanarak yaparlar. Organik pamuk tarımı daha düzenli ve dolayısıyla adil bir şekilde ticareti yapıldığından, pamuk çiftçileri için daha iyi çalışma koşulları yaratmak istiyorsak, organik tişört giyerek organik tarımı desteklemek önemlidir. Ayrıca çeşitli cilt alerjilerinin, organik olmayan pamuk tarımında kullanılan kimyasallarla doğrudan ilişkili olduğu da bilinir.

 

Cilt sorunları olan birçok kişinin, organik ürünler kullanmaya başladıktan sonra durumlarında bir iyileşme olduğu görülür. Organik pamuk, sadece geleneksel pamuktan daha iyi değil, aynı zamanda ailelerimizin, topluluklarımızın ve gezegenimizin sağlığında büyük değişiklikler yapma konusunda ciddiysek geleceğimizdir. Bu nedenle White&Simple kısa kollu tişört üretiminde, organik pamuğun yeri asla göz ardı edilemez.

 

Kısa Kollu Organik Tişört Özelliklerimiz

 

·       2XS’dan 2XL’a kadar geniş beden aralığına sahiptir.

·        GOTS Sertifikalıdır.

·        Cilt dostudur ve bilhassa hassas ciltler için idealdir.

·        Kaliteli ve dayanıklıdır.

·        Tüylenme yapmaz.

·        Yıkandığında çekme yapmaz.

·        Kalıcı yumuşaklık sağlar, rahattır.

·        Nefes alabilirdir.

·        Terletmez ve hareket özgürlüğü sağlar.

·        Özel örme tekniği ile üretilir.