Her gardırobun olmazsa olmazı tişört, uzun zamandır kişisel bir ifade aracıdır. İnsanların onu bu kadar çok sevmesinin ana nedenlerinden birisi de budur. Bu nedenle, yıllar içinde modern giyiminin bu temel parçasına organik tişört gibi çeşitli yaklaşımlar getirildi. Tişörtün kökeni, eski zamanlara kadar dayanır. XVI. yüzyılda Michelangelo’nun Ölen Köle heykelindeki atlet, oldukça dikkat çekti. Yine de bu, o zamanların giyim tarzını pek fazla etkilemedi.

20. yüzyılın başlarına kadar tişört, çoğunlukla bir iç çamaşırı olarak kullanıldı. Geçen yüzyılın başında, herhangi bir gardırobun temel öğesi olan tişörtün iç çamaşırı olarak kullanıldığına inanmak zor, değil mi? Tişört, daha sonra derin sosyal ve kültürel değişim yaşayarak madenciler ve işçi sınıfı için günlük yaşamda giymek için kabul edilebilir bir giysiye dönüştü. Rahat, giymesi ve bakımının kolay ve fiyatının ucuz olması onun popülerliğinin artmasına yardımcı oldu.  

1. Dünya Savaşı’ndan sonra, tişört giyme geleneği yayıldı. Beyaz tişörtler, ordu için üniformaların altında gündelik giyim haline geldi. Hollywood sayesinde tişört, on yıl sonra artık bir ikondu. 1951 yılında Marlon Brando'nun 'A Streetcar Named Desire' adlı filmde giydiği tişört, asi erkeğin sembolü oldu. Ve ardından, James Dean’in “Rebel Without a Cause” adlı filmde giydiği tişört ile bu giysi, bir stile dönüştü. 60'larda bir ifade olarak kullanımı güçlenen tişört, Vietnam Savaşı'na tepki ve barış mesajları iletilmek için kullanıldı.

Ve kadınların da kullanıma katılmasıyla, 70'lerde ifadeler, semboller ve işaretler taşıyan bir araç olarak onaylandı. 80'li ve 90'lı yıllara kadar, sokak giyimi trendinin bir parçası olan tişört, üst düzey tasarımcılar tarafından bir statü sembolüne yükseltildi. Kişiliği vurgulamak ve yansıtmak için yeniden icat edildi ve bir yaşam tarzı, aynı zamanda dünyayı görmenin bir yolu oldu.

Toplumun cinsiyet eşitliğini benimsediği günümüzde, cinsiyetten bağımsız olarak herkes tişört giymeyi sever. Artık bu kolay giyilen giysi, bir stil ifadesi için mükemmel bir çıkış noktasıdır. %100 organik pamuk gibi en kaliteli sürdürülebilir kumaşlar kullanılarak yapılır. Organik tişört, hem cildiniz hem de çevre için mükemmeldir. Yumuşak olan doğal lifler, sizi taze tutmak için harika bir nefes alabilirlik sağlar.

Organik Tişörtler ile Dünya Artık Daha Güvende

 

Her yıl üretilen giysilerin yaklaşık beşte üçü, üretimden sonraki bir yıl içinde kullanılamaz hale gelir. White&Simple, üretilen ve satın alınan her ürünün çevreye çok az zarar vererek veya hiç zarar vermeden maksimum kullanım ömrüne sahip olması bilinciyle hareket eder. Sürdürülebilir ve etik organik tişört üretimi ile öne çıkan markalar arasında yer alan firmamız için organik kelimesi, sıcak bir kelimedir. Çünkü organik demek, çevreye ve dünyaya mümkün olduğunca zarar vermeyecek adımlar atılması demektir.

Yüksek kaliteli organik tişörtlere her zaman için yatırım yapmaya değerdir. Ne aradığınızı bilmek, başlamak için en iyi yerdir. Organik tişört satın alarak çevreyi önemseyen insanların büyüyen hareketine siz de katılabilirsiniz. Bu hareket, çevreye saygı duyan ve insanların sağlığını koruyan, aynı zamanda havamızı, suyumuzu ve toprağımızı korumaya yardımcı olan bir harekettir. Organik pamuklu tişörtler:

·        Çevreye faydalıdır

·        Çiftçilere, ailelerine, topluluklarına ve kullanıcılarına faydalıdır

·        Size katma değer sunar

·        Dünyayı daha güvenli hale getirir

Organik Pamuk Doğanın Bilgeliğini Onurlandırır

 

Dünyanın, korunması gereken sınırlı kaynaklara sahip yaşayan ve dinamik bir sistem olduğu herkesçe malum. Organik pamuğu desteklemek, daha sağlıklı bir gezegen için yapabileceğimiz birçok şeyden biri. Geri vermek DNA'mızın bir parçasıdır. White&Simple firması olarak kolektif kaynaklarımızdan yararlanarak daha sürdürülebilir ve adil bir topluma yönelik küresel harekette hepimizin rol oynayabileceğine inanıyoruz. Tüm tişörtlerimiz, organik sertifikalıdır ve etik olarak üretilmektedir.  

 

Doğanın bilgeliğini onurlandıran organik pamuktan üretilen organik tişört yelpazemizde hem kadın hem de erkeğe uygun organik V ve yuvarlak yakalı basic tişörtler, organik sweatshirtler, organik hoodiler ve daha fazlasını bulmanız mümkün. Organik pamuklu bir tişört giymek, dünyayı daha sağlıklı bir yer yapabilir çünkü organik pamuklu bu ürünler, hiçbir şekilde zararlı kimyasal içermez. White&Simple, birçok kişinin eko seçeneklerin bütçelerine uymayacağını varsaysa da, uygun fiyatlı organik tişört seçenekleri sunar.