Neden organik seçiyoruz? Sebeplerimiz oldukça basit. Elbette sağlığımız ve dünyanın sağlığı için. Sürdürülebilir organik tişört giymeniz için en önemli nedenler arasında her şeyden önce, üretimde kullanılan organik pamuğun, yetiştirilen pamuğa, toprağa ve çiftçiye zarar verebilecek birçok kimyasal ve toksik böcek ilacı olmadan yetiştirilmesidir. Nehirlerin, göllerin ve diğer hassas ekosistemlerin bu kimyasallara uzun süre maruz kalması onları olumsuz etkileyebilir.  

Hiç kimse çiftçilere, ekosisteme ve dünyaya zarar vermek istemez.  Organik Pamuk, GDO'suz bir ürün olduğu için güvenliği bilim insanlarınca kanıtlanmıştır. Bununla birlikte, organik pamuğun daha yumuşak bir hissi vardır. Organik tişört giydiğiniz o ilk anda yumuşaklık hissini fark edersiniz. O organik pamuklu t-shirt gardırobunuza bir kez katıldığında, tekrar tekrar organik seçmek zorunda kalırsınız. Organik pamuklu, tişörtler için mükemmel olan bir diğer unsur ise doğal, dayanıklı bir elyaftan üretiliyor oluşlarıdır.

Organik pamuğun aksine sentetik kumaş, yıkandığında mikro plastikleri su sistemine sızdırır. Bu mikro plastikler, mikroskobik plastik parçalar, sentetik lifler, su sistemlerimizi kesinlikle mahveder. Organik tişört seçerek, içme suyunu güvenli ve plastiksiz tutan doğal kumaştan üretilmiş bir ürün seçmiş olursunuz. Organik pamuk, geleneksel pamuğa göre %91 daha az su kullanır ve böylece dünyanın en önemli kaynaklarından birini büyük ölçüde korur.

Organik pamuk, doğal bir elyaf olduğundan kesinlikle %100 biyolojik olarak parçalanabilir ve ömrünün sonunda veya kullanıcının kumaşla işi bittiğinde geri dönüştürülebilir. Biyolojik olarak parçalanabilir olmak, bir malzemenin kimyasal düzeyde parçalanabilmesi ve ekosistemlere zarar vermeden veya kirliliğe neden olmadan güvenli bir şekilde Dünya'ya geri dönebilmesi anlamına gelir. Kendinizin, çiftçilerin ve Dünya'nın sağlığını göz önünde bulundurun ve lütfen, sorumlu bir şekilde alışveriş yapın.

White&Simple Firması Üretimlerinde Çevre Dostu Bir Yaklaşım Sergiler

 

White&Simple olarak, giyime çevre dostu yaklaşımımız ve sürdürülebilir kaynaklı kumaşları kullanmaya olan tutarlı bağlılığımız, ilk günlerimizden beri var olmuştur. Organik tişört ürünlerimiz, yumuşak bir dokunuşa sahip, çevre dostu olduğu kadar cilt dostu ürünlerdir. White&Simple firması, gardırobunuzun temel öğelerini oluşturmak için en iyi ve kaliteli tişörtleri üretir. Firmamızın fark yaratmasındaki en önemli faktör, organik pamuklu basic tişörtler, hoodiler ve sweatshirtlerdir.  

Tasarım sürecimize her zaman önce kumaşı geliştirerek başlarız ve sonra bir giysinin üzerinize rahatça oturmasını sağlayarak şekillendirme aşamasına geçeriz. Her bedende üretimi mevcut olan firmamız, sık giydiğiniz parçalar söz konusu olduğunda, en iyi kumaşları seçmenin zaman ayırmaya değer olduğunu benimsemiştir. Organik tişört giymeyi seçtiğinizde, kendinizi zararlı maddelere maruz kalmaktan kurtarır, güvenli ve sağlıklı bir ortam aratırsınız.

Organik Pamuk Geleceğimizdir

 

Organik tişört, sadece daha iyi değil, hem kendi hem de gezegenimizin sağlığı konusunda büyük değişiklikler yapmak açısından, eğer ciddiysek geleceğimizdir. Organik pamuğun 4 en önemli faydası şunlardır:

 

·        Havaya, toprağa ve suya karışan kimyasal böcek ilacı olmadığı için daha az kirlilik

·        Kendinizi veya çevrenizi pestisitlere maruz bırakma riskine girmediğiniz için daha iyi sağlık

·        GDO'suz olduğu için Doğa Ana’ya daha az müdahale

·        Özellikle çiftçiler ve aileleri olmak üzere, başkalarının insana yakışır bir yaşam sürmesine yardımcı olmak