Organik pamuk basic tişörtlerimizi artık özel mıknatıs kapaklı ve aynalı kutularla gönderiyoruz! Hem kendiniz için satın alabileceğiniz, hem de sevdiklerinize hediye olarak sunabileceğiniz bu tişörtler, şık bir sunum ile sizlere ulaşıyor.

Organik pamuklu kumaşı sayesinde cildinize dost olan bu tişörtlerimiz, hem rahatlığı hem de kalitesiyle öne çıkıyor. Üstelik şimdi bu ürünlerimizi özel kutularımızda göndererek, sevdiklerinize en özel hediyeyi sunmanızı sağlıyoruz.

Kutularımız, özel mıknatıs kapakları ve aynalı iç yüzeyleriyle şıklığın yanı sıra kullanışlılığı da bir arada sunuyor. Hem tişörtlerimiz hem de kutularımız özenle hazırlanarak sizlere gönderiliyor.

Organik pamuk basic tişörtlerimizi hediye etmek isteyenlerin yanı sıra, kendine özel bir hediye arayanlar için de harika bir seçenek. Kalite, rahatlık ve şıklığı bir arada sunan tişörtlerimiz ve özel kutularımız ile şimdi hemen tanışın!


Tişört kutularımız çöpe gitmesin diye; yapısını mukavvadan, kapaklarını mıknatıslı ve içini de aynalı olarak tasarladık. Sizce nasıl olmuş?