Yaz aylarının sonuna geldiğimiz şu günlerde bir çok şehirde sıcaklıklar özellikle geceleri hissedilir şekilde düşüyor. Böylelikle kışlıklar gardıroplarda ki yerlerini almaya başlıyor. White&Simple sunduğu ürün yelpazesinde Basic ürünler, minimal ve zamansız modellerle, modası hiç geçmeyen yüksek kaliteli, çevreye ve insana saygılı sürdürülebilir üretim anlayışını taşımaya devam ediyor. 

Uzun Kollu Tişörtler

Serin havalarda tercih edebileceğiniz kadın veya erkek uzun kollu basic tişörtlerimiz bisiklet yada v yaka olarak sunulmaktadır. 100% Organik pamuk olan uzun kollu penyelerimiz uzun süre kullanıma uygundur. 4 Renk ve geniş beden seçenekleri ile sunulan uzun kollu tişörtlerimizde baskı, ensede etiket yoktur. Ürünlerimizin kumaşları yıkama talimatına göre yıkandığında salma çekme veya bozulma yapmaz.


Better Cotton Sweatshirt ve Hoodie

Tüm sweatshirt modellerimiz Better Cotton sertifikalı 100% pamuktan üretilmektedir. Baskı ve ensede etiket yoktur. 4 Renk ve XS dan 4XL beden aralığında sunulan sweatshirt ve Kapüşonlu Hoodie ürünlerimiz şardonsuzdur. Sweatshirt ürünlerimizde tshirt ürünlerimiz gibi Regular EU Standartlarında üretilmektedir.