Aslında moda da basitlik anahtardır. Güzellik, stil ve kişilik söz konusu olduğunda her zaman bu kelimeleri aklınızda tutun. Minimalist bir giyim tarzını benimsediğinizde kendinizi rahat ve iyi hissedersiniz.. Hatta beyaz tişört ile veya tercihinize göre siyah bir tişörtle kaç farklı kombin yapabileceğinizi bilmek bile insanı oldukça iyi hissettirir. Peki, hiç düşündünüz mü neden beyaz veya siyah tişörtü tercih ediyoruz?  Yoksa beyaz tshirt’ün saflığı mı sizi cezbediyor yoksa siyahın asaleti mi?

  • Beyaz her şeye mükemmel uyum sağlar

Beyaz bir tişörtünüz olduktan sonra, size kalan tek görev, en sevdiğiniz kot pantolonu seçmek ve kendinizi daha çekici hale getirmektir. Beyaz, tüm gözleri yakalamaya yardımcı olacak bir renktir ve neredeyse hiç kimse aklını alamaz ve giysilerinizi ve vücudunuzu başka nelerin tamamladığını kontrol etmeye devam eder. Beyaz tişörtünüze yatırım yapmak için zaman ayırın.

  • Kişiliğinizi yansıtır

Siyah ve yeşil gibi diğer renkler genellikle bedeninizi, gerçek benliğinizi göstermeyecek şekilde örter, ancak beyaz ile etrafınızdaki her şeyi geri çevirme ve gerçekte kim olduğunuzu yansıtma fırsatınız olur. Beyaz renkler aynı zamanda sakin bir insan olduğunuzu ve öfke gibi hiper şeylerden yana olmadığınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olur.

  • Sadelik herkesi cezbeder

Üzerinde milyonlarca şey olan bir tişört giydiğinizde hiçbir insan sizi pek çekici bulmaz. Araştırmalar, kadınların beyaz tişörtlü erkekleri diğer renkleri tercih eden erkeklerden daha çekici bulduğunu söylüyor. Aynı şey erkekler içinde geçerlidir. Kadın olun erkek olun fark etmez karşı cinse yaklaştığınızda kendinizi basit bir insan olarak tanıttığınızdan emin olun, bu kesinlikle her seferinde sizin yararınıza olacaktır.

  • Fiziksel Özelliklerinizi Ön Plana Çıkarmanıza Yardımcı Olur

Beyaz tişört, sizi karşı cins için daha çekici kılan fiziksel özelliklerinizi geliştirmenize yardımcı olur. İster şişman ister zayıf olun, beyaz tişörtler size omuzlarınızın geniş ve belinizin daha ince görünmesine yardımcı olma fırsatı verir.

Siyahın Asaleti

Herkesin dolabında en az bir tane siyah bir tişörte ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Neredeyse her şeye giyilebildiği için bir gardırop oluştururken satın almanız gereken ilk parçalardan biridir. Siyah bir tişört, sahip olduğunuz kıyafetlerle daha fazla kombin oluşturmanıza yardımcı olabilir.

  • Çok yönlü

Siyah, mevsim ne olursa olsun her zaman şıktır! Şık, keskin veya modern bir görünüm yaratmaya mı çalışıyorsunuz? Siyah basic tişört, herhangi bir kıyafet için mükemmel bir başlangıç ​​noktasıdır. Eşleştirme konusunda asla endişelenmenize gerek yok çünkü hemen hemen her şeyle uyumludur. Parlak bir çift fuşya topuklu ayakkabıya veya diğer kıyafetlere yakışmayan sarı aksesuarlara sahip misiniz? Siyah, gardırobunuzdaki karmaşık renkler için mükemmeldir. Siyah bir tişört, ceketler veya kazaklarla kombinasyonu çok kolaydır ve sevimli desenli altlar, renkli bir hırka amamen siyahla mükemmel gider. Tamamen siyah bir kıyafetle ilgi yaratmanın bir başka yolu da farklı kumaşlar giymektir. Örneğin, siyahları kırmak ve derinlik yaratmak için siyah bir deri ceketi ile ya da uzun renkli tunik hırkalarla kombine edebilirsiniz.

  • Herkes İçin Siyah

Çoğu insan, siyahın, evrensel olarak en güzel renk olduğu konusunda hemfikirdir. Tüm vücut tiplerinde şekil vermesi  ve olduğunuzdan daha zayıf göstermesi nedeniyle herkesin dolabında olması çok önemlidir. Siyah tshirt, tüm cilt tonlarında iyi durur ve her saç rengiyle uyumludur. Sabahları ne giyeceğinize karar vermekte zorlanıyorsanız, siyah her zaman doğru seçimdir. Ve asla modası geçmez!

White and Simple İle Beyaz Tişörtün Saflığını ve siyahın asaletini keşfedin

“White and Simple” markası tüm fazlalıklardan arınarak sadelik ve şıklığın öne çıktığı minimal trendin Türkiye’deki öncüsüdür ve sizlere her zaman kaliteden ödün vermeden yüzde yüz doğal, hem kurtarıcı hem de şık olmanın avantajlarını sunar.

Siyah mı beyaz mı alacağınıza bir türlü karar veremediniz mi?  Sitemizi bugün ziyaret edin ve önümüzdeki sezon için tişörtlerimize göz atın! Çok yönlü filtreleme yöntemiyle, gardırobunuzu karıştırıp eşleştirmek ve her duruma uygun kıyafetler oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm seçeneklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.