Çevreci olmak, hayatınızın her alanında önemli bir adım olabilir veya çevreci olarak elinizden geldiğince küçük bir değişiklik yapıyor olabilirsiniz. Yüzde yüz organik pamukla ürünler kullanarak neler yapabileceğinizi değil, bu ürünlerin sizin için neler yapabileceğini bir düşünün. En temiz pamuğu denemek, dünyanızı çok daha iyi hale getirebilir. Çevreyi etkilemeyecek biçimde yetiştirilen organik pamuktan üretilen bu tshirtler, marka hakkında olumlu açıklama yapan rahat ve çok yumuşak ürünlerdir.  

Yüzde yüz organik pamuk tshirt, satın alabileceğiniz en sürdürülebilir tshirt türlerindendir. İnsanların, gezegen için üzerlerine düşen görevi yapmaları giderek daha önemli hale geldikçe dikkatler, organik pamuklu giysi üretimine çevrilmiştir. Yüksek kaliteli bir malzeme olan organik pamuk, hipoalerjeniktir ve bu da bu organik tshirt kumaşlarını daha da iyi hale getirir. Geçmişte cildi tahriş eden kumaşlardan üretilen ürünler satın alındıysa organik pamuk daha iyi bir seçim olacaktır.

Çeşitli cilt alerjilerinin, organik olmayan pamuk tarımında kullanılan kimyasallarla doğrudan ilişkili olduğu bilinmektedir ve bu nedenle daha organik kumaşlara geçmek önemli bir gelişmeye yardımcı olabilir. Organik pamuklu tshirtler, organik pamuk liflerinin normal pamuğa kıyasla çok daha uzun olması yüzünden, cilt için daha yumuşak ve daha güvenlidir. Cilde olan faydaları, yumuşaklığı ve üretim sürecinde kullanılan zararlı kimyasalların bulunmaması onu tshirt üretiminde daha iyi bir seçim haline getirir.

White&Simple Firmasının Tercihi Neden Organik Pamuk?

 

White&Simple, GOTS sertifikalı organik pamuklu basic tshirtlerde uzmanlaşmış bir firmadır. Peki, White&Simple firması neden organik pamuk seçiyor? Sebeplerimiz oldukça basit. Bu seçimi, sağlığınız ve dünyanın sağlığı için yapıyoruz. Organik uygulamaları taahhüt eden White&Simple, sürdürülebilir organik pamuklu tişörtler giymeniz için en önemli nedenlerden birkaçını şu şekilde sıralar:

·        Organik pamuk, minimum gübre ve böcek ilacı kullanımıyla yetiştirilir.

·        Organik pamuk, pestisit, GDO ve zehirli kimyasallar içermez.

·        Organik pamuk, daha sürdürülebilir uygulamalara yönelik bir çevre hareketinin parçası olmakla kalmaz.  

·        Organik pamuk, katı kurallarla sertifikalandırılmıştır. Bu, toprağı aşırı işlememek, sentetik gübreler ve kanalizasyon çamuru olmaması anlamına gelir.

·        Organik pamuk üretiminde yabani otların ayıklanması doğal işlemlerle yapılır. Organik pamuk, tavuk veya inek gübresi gibi biyolojik gübreler kullanır. Ve organik pamuk tarımı, milyonlarca kilo kimyasalı çevreden uzak tutar.

·        Organik pamuktan tshirtler yumuşak ve rahat hissettirir.

·        Organik pamuklu ürünler sentetik kumaş ihtiyacını ortadan kaldırır ve mikroplastik kirliliğini sınırlar.

·        Organik pamuk, yüzde yüz biyoçözünür ve geri dönüştürülebilirdir. Ayrıca, çok yönlüdür.

 

Organik Pamuklu Tshirt Fiyatları

 

Sıkı yetiştirme uygulamaları edeniyle normal pamuğa nazaran organik pamuk, biraz daha pahalı olabilmektedir.  Be nedenle, organik pamuklu tshirt fiyatları da normal pamuklu tshirt fiyatları ile kıyaslandığında farklılık gösterebilir. Ancak, yumuşak organik pamuklu tshirt,  gardırobunuza bir kez katıldığında, tekrar tekrar organik pamuklu ürün seçmek istersiniz.