Tüm kadınların ortak arzusu giydikleri kıyafetlerin üzerlerinde çok güzel görünmesidir. Bunun da yolu her zaman daha ince görünmekten geçer. Türk toplumunda yaşayan kadınların ortak sorunu olan göbek, mide, kalça ve basen sorunları aslında belli bazı giyim hileleri ile çok kolay şekilde yok edilebilir. Bunun için yapılması gereken tek şey sizi olduğunuzdan daha ince gösterecek giyim sırlarını bilmek ve bunları başarı ile uygulamaktır. Örneğin üst bedeni daha ince olan kişilerin üst kısmı dar altı bol olan elbiseler giymeleri dikkatleri daha ince olan üst kısma çekmeleri sayesinde daha ince görünmelerini sağlar. Bu nedenle ilk önce kendi vücut tipini bilmeniz ve buna göre kıyafet seçiminde bulunmanız önemlidir. Karın bölgesinde fazlalığı olan kişilerin ise bu bölgeye üstten dökümlü gelen kıyafetleri seçmeleri bu fazlalığı saklamalarına yardımcı olacaktır.

Daha Zayıf Gösteren Kıyafetler

İnsanların görme duyuları aldatılmaya son derece müsaittir. Bu nedenle zayıf gösteren elbiseler gerçekten mucize çözümler yaratır. Sizde basit birkaç hile ile olduğunuz bedenden en az 2 beden daha ince görünebilirsiniz. Dar giyinmek gerçekten de daha zayıf görünmenizi sağlar ancak bu belirli bir kiloya kadar geçerlidir. Aşırı fazla kilosu olan kişilerin dar giyinmeleri kusurlarını ortaya dökmelerine neden olduğu için çok daha kötü bir görünüme neden olur. Ancak sadece karın bölgesinde kilo fazlalığı olan bir kişinin bol kıyafetler giymesi daha kilolu görünmelerine sebep olur. Bu nedenle giyinmeye başlamadan önce tarafsız bir gözle ne kadar kilo fazlanız olduğunu, bu fazlalığın nerde olduğunu ve vücut tipinizi belirlemeniz gerekir. Tüm bunlardan sonra bu kusurları örtecek kıyafetleri belirleyerek gardırobunuzu yenilemeniz olağanüstü bir görünümü yakalamanıza yardım eder.

Daha Zayıf Görünmenin Yolları

Kilolu insanların pek çoğu elbise giymekten kaçınır. Ancak başarı ile seçilen elbiseler kurtarıcınız olabilir. Yine pantolon alırken çok dikkat edilmeli ve asla düşük bel pantolonlar tercih edilmemelidir. Özellikle de göbek ve mide bölgesinde fazlalıkları bulunan kişilerin düşük bel pantolon giymeleri son derece hatalı bir seçim olur ve bu bölgedeki fazlalıkları göz önüne serer. Ancak yüksek bel pantolonlar bu kusurları kapatma konusunda size yardımcı olacaktır.

Korse Giymek İnceltir Mi?

Korse kullanmak daha zayıf bir görünüm için vücudunuzu toplayacağı için sizi daha ince gösterme konusunda kesinlikle etkilidir. Günümüzde artık daha büyük bir teknoloji ile üretilen korseler hem artık çok daha ince hem de daha etkili olurken aynı zamanda daha kolay kullanılabilmektedir. Üretilen korse atlet modelleri üs bölümünde fazlalık olan kişilere hitap ederken yaklaşan yaz sezonu ile beraber ünlü markalar korseli mayo modelleri ile kilo fazlalığı olan bayanların sahiller de şıklıklarından taviz vermeden tatil yapmalarına olanak sağlamaktadır.