Hayatımızın her anında varlıkları ile bizlere güç veren babalarımız için Babalar Günü yaklaştıkta ne alabilirim kaygısı da artmaktadır. Sevgi ve fedakârlık sembolü olan, koca bir çınar gibi yanımızda duran ve bizlere her daim güç veren babalarımızı sadece bir gün değil, her gün değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Babalar günü sadece babalarımızı andığımız ve onları mutlu ettiğimiz bir gün değildir elbette. Hayatımızda önemli bir yeri olan tüm erkekleri bu özel günde mutlu edebilir ve onlara Babalar Günü hediyesi alabiliriz.

Bu kadar değerli ve önemli insanlara elbette hediye seçmek de bir hayli zor olacaktır. Babalar günü hediyesi almadan önce şunu unutmamak gerekmektedir. Hayatımızın tam ortasında bulunan ve kıymet verdiğimiz erkeklere çok çeşitli hediyeler seçip alabiliriz. Fakat bunların sağlıklı olmasına da özen göstermemiz gerekliliğini de unutmamamız gerekmektedir.

White&Simple, çevreye zarar vermeden ve tamamen organik malzemelerle üretilen T-shirtleri ve Sweatleri ile harika bir Babalar Günü hediyesi olacaktır. Günlük hayatta en çok giyilen ‘’basic ürün’’ olarak adlandırılan, her sezon kullanılabilecek ve her yaşa hitap eden ürünleri ile White&Simple siz değerli müşterilerini beklemektedir.

Kelime anlamı olarak temel ve basit anlamına gelen ‘’basic’’ kavramından yola çıkılarak rahat, sade, detay ve yazıları olmayan parçalara bu isim verilmektedir. White&Simple ürünleri de bu kavram ile yola çıkmıştır. Sadece erkeklerin değil kadınların da kaliteli ve şık görünmeleri için bu ürünleri üretmektedir. Her moda ve her koşula uyum sağlayan White&Simple ürünlerini sevdikleriniz ister ofiste, ister plajda ve isterlerse günlük hayatta rahatça kullanabileceklerdir. Çok amaçlı kullanabilecekleri ve organik malzemelerle üretilen bu ürünler Babalar Günü için çok yönlü bir hediye olacaktır.

Tamamen organik ham madde ile üretilen White&Simple ürünleri, sağlıklarına çok değer verdiğimiz babalarımız ya da eşlerimize Babalar Günü hediyesi için en doğru seçim olacaktır. White&Simple cildi tahriş etmeyen, alerji yapmayan ve teri emebilen özellikte maddelerden üretilen ürünleri ile vücudu dış etkenlere karşı korumaktadır. Rahatlığı amaç edinen White&Simple ürünleri ile sevdiklerimiz hem şık hem de sağlıklı giyinmiş olacaktır.

Kumaşın nemi ve havayı içine geçirebilecek özellikte olması sadece Babalar Günü için değil tüm zamanlarda White&Simple ürünlerini seçmenizin nedenlerinden birisi olmalıdır. Özellikle son zamanlarda yaşanılan ve dünyanın korkulu rüyası haline gelen pandemi süresince değer verdiğimiz ve sağlıkları üzerine titrediğimiz babalarınızın ve eşlerinizin şüphesiz en sağlıklı kıyafetleri giymesini isteyeceksiniz.

Sadece bu süreçte değil normal hayatımızda da tüm kadınların ve erkeklerin sağlıklı ve organik kıyafetler tercih etmesi çok önemlidir. White&Simple kadın ve erkekler için ürettiği organik ürünlerle kendini özel ve farklı hissedeceksiniz.

White&Simle ürünleri ile ciltleri rahat bir nefes alacak pamuklu giysiler giymek hastalanmalarını engelleyecektir. Ayrıca bu dönemde giysilerin çok fazla yıkanması da giysileri yıprattığından White&Simple ürünlerinde böyle bir kaygı yaşamayacaksınız. Sevdikleriniz uzun yıllar White&Simple ürünlerini severek ve modası geçmeden kullanabilecektir.

Erkekler ve kadınlar için özel olarak tasarlanmış organik t-shirtler ve organik uzun kollu t-shirtler, V yaka ve bisiklet yaka tercihleri ile siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Her giyim tarzında kombin yapabilecekleri bu parçalar ile hayatınızın değerli erkeklerini Babalar Günü gibi özel bir günde mutlu etmek istemez misiniz?

Doğal malzemelerden üretilen White&Simple ürünleri birkaç yıkamada bozulmayacak kadar dayanıklıdır. Sevdikleriniz çevre ve cilt dostu olan ürünlerini dört mevsim rahatça kullanabilecek ve şıklıklarına şıklık katacaktır.

White&Simple Unisex kategorisinde bulunan Hoddieler ve Sweatshirtleri her yaş grubuna hitap eden ve cinsiyet fark etmeksizin kullanılabilecek ürünlerdir. Renk seçenekleri ve uygun fiyatları ile göz dolduran bu ürünler Babalar Günü hediyesi için çok uygun bir seçim olacaktır.