İyi bir tarz hakkında bilecek çok şey var gibi görünebilir bu da sizin gözünüzü korkutuyor olabilir ama biraz dikkat ve araştırma sizi herkesten bir adım öne çıkarabilir. Diğer erkeklerin %99’undan daha iyi görünmek aslında oldukça basittir ve sadece küçük şeyleri bilmeyi ve yapmayı gerektirir. Aşağıda, sizler için derlediğimiz erkek giyim ipuçlarının en iyisini bulacaksınız…

Önceliğiniz Dolabınızdaki Giymediklerinizden Kurtulmak

Bir yıl boyunca giymediğiniz her şeyi atın. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey iki ya da üç favori kıyafetinizi  ve bir de resmi yerlerde giyilebilecek takımınızı ayırmak geri kalanları da ihtiyacı olanlara vermektir.  Bu size hem dolabınızı yenilemek için bir amaç hem de mutluluk verecektir. Giymediğiniz kıyafetlerinizin bir başkası tarafından severek kullanılabileceğini bilmek bir mutluluktur.

 Her Şeyi Düzeltin

Kıyafetleriniz arasında hiç giymediğiniz ya da terziye gitmesi gereken ve bir köşede unutulmuş ürünler vardır.  Güzel pantolonlar, gömlekler ve ceketler zaten özel olarak tasarlanmadıkça ayarlamalar için terziye gitmelidir. Az bir masraf ile dolabınıza

Daha Az Giysi İçin Daha Fazla Para Harcayın

Kalite, miktardan daha uzun sürer ve daha iyi görünürsünüz. Bunu unutmadan alışveriş yapmak en iyisidir.

İyi bir takım elbise satın alın

İhtiyacınız olmasa bile bir erkeğin dolabında bulunması gereken en önemli parçalardan biridir. Bu da ayakkabısından, kravatına, kol düğmesinden yeleğine kadar tüm ayrıntıları düşünerek alışveriş yapın. İş görüşmesinden, özel buluşmalara kadar her türlü özel anlarınızda sizi kurtaracaktır. Sadece ceket stillerini, kumaşları ve kesimleri karşılaştırma deneyimini yaşayarak almanız kışlık ve yazlık olarak iki tane edinmeniz tavsiye edilir.

Kahverengi ve Siyahtan Daha Fazla Ayakkabı Rengi Vardır

Renkli deri ve süet harika ayakkabı seçenekleridir. Stilinize kırmızılar, maviler ve grilerle biraz farklılık katabilirsiniz. Her birine bir kemer uydurma konusunda endişelenmeyin. Gri ayakkabıları olanlar siyah bir kemer veya kırmızı ayakkabılar da kahverengi bir kemer iyi duracaktır.

Pantolon Paçaları ile Ayakkabı Seçimi

Dar paça pantolonlar geçtiğimiz sene çok moda olsa da klasik tarzlarda pantolonunuzla ayakkabınız arasında bir boşluk olmamalıdır. Paça boyunuzu buna göre yaptırmalı ve ayakkabı seçiminizi de ona göre belirlemelisiniz. Dar paça giymek istediğinizde ise özellikle kış aylarında pantolonunuza uygun çorap seçimini yapmanız düzgün görüntünüz için önemlidir. Çoraplarınızın rengini pantolonunuzun rengiyle eşleştirin. Cesur olmak istediğinizde, bunun yerine parlak, zıt bir renk giyin.