Şu anda, mevsim değişiyor, bu da gardırobunuzun yılın daha soğuk olan kısmıyla eşleşmesi için biraz güncellemeye ihtiyacı olabileceği anlamına geliyor. Dış giyim için sadece yünlü kumaştan, yünlü ve kaşmir karışımlarından yararlanabileceğiniz paltolar, ceketler işteyken göz kamaştırıcı görünmenizi ve sıcaklık ile stilin bir araya getirilmesinde size yardımcı olmak için mükemmel kumaşlardır.

Neyi sevdiğinizi ve neyin sizde iyi durduğunu bilseniz bile, kış kıyafet seçiminizi yenileyebilecek yeni kumaşlar veya stilleri fark edebilmek adına vitrinleri dolaşmak ya da beğendiğiniz modeli uygulatabilmek için terzinizi ziyaret etmek için zaman ayırmaya değer bir dönemdeyiz.

Kumaş ve Stil

Üç parçalı kaşmir, yün karışımlı elbise, kruvaze yelekler ve ceketler, sizi iş tarzı risklerinin zirvesinde tutacaktır. Yünlü kıyafetlerde, nemli sabah havasını emmek için mükemmel, sizi kuru ve sıcak tutarken popüler bir seçimdir.

Ülkemizin hava koşulları düşünüldüğünde ve spor kıyafetleriniz için farklılıklar arıyorsanız, kadife ürünleri tercih edebilirsiniz. Kadife pantolon ve kadife etekler bu yıl da gardırobunuz da olması gereken önemli parçalar olarak ön plana çıkmaktadır. Hele iş yaşamındaysanız palto altına da giyebileceğiniz kadife ceketler, kombinlerinizi tamamlayacak ürünler olarak dikkat çekmekte…

Önceliğiniz Paltolar, Montlar ve Trençkotlar Olsun

Henüz kışın derinliklerinde değiliz, ancak önümüzdeki aylarda yılbaşı yaklaşırken toplantılar, yoğun ofis saatleri ve etkinliklerin yoğunluğu ile geçeceğinden emin olabilirsiniz. Bu, şu anda paltonuzu, montunuzu veya trençkotunuzu seçmeniz için mükemmel bir zaman demektir. Bununla birlikte, en iyi tarzı ve stili kendinize yakıştıracak olan sizsiniz. Size yakışacak olan palto mu yoksa mont veya trençkot mu seçimi yapmanız gerektiğine en iyi siz karar verebilirsiniz. Yüksek yakalar soğuktan korunmak için bir zorunluluktur, yağmuru uzaklaştırmak için dayanıklı yünlü bir harman kumaşı başka bir şarttır. İşte tüm bu ayrıntıları göz önüne alarak seçimlerinizi gerçekleştirmeniz kışı rahat geçirmenizi sağlayacaktır.

Kazaklar, Yelekler, Gömlek ve Süveterler

İster kadın olun, ister erkek kış geldiğinde gardırobunuz da olması gereken ürünlerden kazak, yelek ve süveterler tamamlayıcı ürünlerdir. İşte renkler konusunda 2019-2020 renklerinde ağırlıklı olarak erkeklerde kahverengi, siyah, gri ve koyu lacivertler, karışık renkler dikkat çekerken, kadınlar da fuşya, mor ve canlı turkuaz ve pembeler dikkat çekiyor.