Bu yılki Sevgililer Günü, kelimenin tam anlamıyla havadaki aşka odaklanıyor!

Sevgi, insan anlayışına göre, her zaman büyüleyici bir konu olmuştur; basit ama karmaşık, duygusal ama dramatik. Bununla birlikte, aşk basittir ve katıksızdır, bu yüzden yazarlar ve düşünürler şiirlerini, öykülerini ve şarkılarını yazarken onlara ilham kaynağı olarak aşka bakmış, hissettiklerini aktarırken aşka tekrar aşık olmuşlardır. Aşkın en büyülü günü olan 14 Şubat yaklaşırken, size 14 Şubat’ın önemli özelliklerini sıralayalım….

Her yıl yaklaşık 145 milyon Sevgililer Günü kartının gönderildiğini biliyor muydunuz ?! Bu büyük bir aşk! 1400 yılında yaratılan bilinen en eski Valentine, hala British Museum’da sergileniyor. İçindeki mesaja gelince? “Sevgilinizden” ifadesinin, St. Valentine’ın sevgilisine bu kapanış selamlamasıyla imzalanmış bir Sevgililer Günü aşk notu göndermesiyle ortaya çıktığı söyleniyor.

Aşk tanrısı:

En popüler ve tanınabilir Sevgililer Günü sembollerinden biri, cazibe ve arzu tanrısı Aşk Tanrısı’dır. Genellikle kanatlı tombul bir çocuk olarak tasvir edilen, bir atış Aşk Tanrısının okuyla ve kurban şehvetle yenilir. Roma Mitolojisi de bu aşk askerini, aşk tanrıçası Venüs’ün oğlu olarak tanımlar ve onu bir Sevgililer Günü ikonu olmak için mükemmel bir aday yapar. Aşk tanrısı bazen kör veya gözü kapalı olarak da tanımlanır çünkü eski çağların deyimiyle “aşk kördür”.

Çiçekler:

Sevdiklerinize Sevgililer Günü çiçekleri gönderme fikri, 18. yüzyıla kadar, İsveç Kralı II. Charles’ın Avrupa’yı çiçek gönderme geleneği ile tanıştırdığı zamana kadar izlenebilir. Çeşitli çiçekler ve çiçek renklerine kişiselleştirilmiş anlamlar verildi ve sevdiklerinize duyguları ifade etmenin sözsüz bir yolu olarak kullanıldı.

Renkler:

Sevgililer Günü ile en çok ilişkilendirilen renkler kırmızı, pembe ve beyazdır. Kırmızı, romantizm, aşk, şehvet ve tutku ile ilişkilendirilir ve onu sevdikleriniz için bir hediye seçerken ideal renk haline getirir. Beyaz, saflığı ve masumiyeti temsil eder – çocuklar veya aile üyeleri için Sevgililer Günü hediyeleri için alışveriş yaparken ideal bir seçimdir. Pembe, bu iki rengin birleşimidir ve şefkat ve tatlılığı temsil eder; En yakın arkadaşlarınız için alışveriş yaparken pembeyi seçin!

Aşk kuşları:

Yaygın olarak 14 Şubat’ın Doğa Ana’nın kuşları eşlerini seçmeye davet ettiği gün olduğuna inanılıyordu. Aşk Kuşları gibi bir adla, bu kuş türünün genellikle romantik 14 Şubat ilişkilendirilmesi şaşırtıcı değildir.

White and Simple İle Aşkın En Saf Halini Sevgilinize Vermek Demek İster Misiniz?

White and Simple Türkiye’nin minimal trendinin öncüsü olarak tüm fazlalıklardan arınarak sadelik ve şıklığın öne çıktığı basic tişörtler üretir. Kaliteli, sade ama bir o kadar da şık yüzde yüz doğal basic tişörtler için gecikmeden sitemizi ziyaret etmelisiniz…

Siyah mı beyaz mı yoksa her ikisi bir arada alarak sevgilinizin gönlünü fethetmek mi istiyorsunuz?  Özel filtreleme yöntemiyle aramanızı özelleştirerek istediğiniz White & Simple basic tişörtlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sevgiliniz için özel, kullanışlı, kendini rahat hissedebileceği, aşk gibi sade ve minimalist bir hediye için White&Simple’ın her yaş grubuna hitap eden % 100 doğal, kaliteli basic tişörtlerine mutlaka göz atmalısınız. Mutlaka her minimalist dolapta olması gereken White&Simple basic tişörtlerinin sevgilinizin dolabında olmaya hakkı var… İster saflığı simgeleyen beyaz isterseniz asaletin diğer adı siyah basic tişörtlerden seçin, sevgilinize vereceğiniz aşk dolu bir sevgililer günü hediyeniz olsun…